FollowRSSFacebook

Vlooienmarkt 4e vrijdag in september

| Vlooienmarkt
Vrijdag 29 september (2017), organiseert de fanfare wederom de jaarlijkse Vlooienmarkt tijdens de Ponyweek in Heeten. Ieder jaar stroomt het centrum van Heeten weer vol: honderden particuliere handelaren die een centje bij willen verdienen of gewoon hun rommelzolder willen opruimen en duizenden bezoekers op zoek naar dat ene koopje of om lekker te genieten van de gezelligheid.

Fanfare St. Caecilia Heeten tekent al meer dan 40 jaar voor de organisatie van Vlooienmarkt. Met het behandelen van de aanvragen, indelen van de markt en de personele bezetting tijdens de markt zijn vele leden van de vereniging betrokken.

Om de Vlooienmarkt in goede orde te laten verlopen, heeft de Marktmeester de leiding over deze dag, waarbij de volgende regels zijn:

• Marktplaatsen dienen vooraf gereserveerd te worden
  • Handelaren kunnen vanaf 5.30 uur op vertoon van de bevestigingsbrief de markt op
  • Er worden grondplaatsen van 5 meter uitgegeven, huren van een marktkraam hierbij is mogelijk
  • Kosten: € 18 per grondplaats 5 mtr, € 40 per grondplaats 5 mtr incl. marktkraam
  • Alleen particuliere handel is toegestaan, het is geen warenmarkt
  • Handelaren dienen niet verkochte handel en afval weer mee naar huis te nemen
  • De markt eindigt uiterlijk om 18 uur.

Wil je graag een plaats voor Vlooienmarkt reserveren of meer informatie over de Vlooienmarkt?, vul dan onderstaand contactformulier in. Let wel: door de vele aanmeldingen, moeten wij helaas ook mensen teleurstellen. De bevestigingen voor de markt in september, zullen voor de zomervakantie worden verstuurd.

De Vlooienmarkt wordt gehouden tijdens de Ponyweek, de feestweek van Heeten, welke wordt georganiseerd door de Helami. Kijk voor meer informatie over de Ponyweek en de vele activiteiten die georganiseerd worden op www.ponyweek.nl

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen over de Vlooienmarkt

E-mailadres (controle)
Straat
Postcode
Tekst
Vul het formulier zo volledig mogelijk in. De velden: naam, e-mailadres, telefoon en tekst zijn verplicht.

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail